Belföld

Katonákat szállító busz borult az árokba Hódmezővásárhelynél, 12-en sérültek meg, a sofőr súlyosan

Donka Ferenc / MTI
Donka Ferenc / MTI

Egy magánbusz hajtott árokba péntek reggel a 47-es úton Hódmezővásárhely közelében eddig tisztázatlan körülmények között. Úgy tudjuk, hogy a jármű katonákat szállított.

Donka Ferenc / MTI

Az Országos Mentőszolgálat péntek délelőtt az MTI-vel azt közölte, hogy nyolc mentőegység és egy mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

police.hu

A balesetben egy ember súlyos, tizenegy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. Helyszíni ellátást követően a sérülteket négy közeli kórházba szállították a mentők.

Frissítünk!

A honvédelmi tárca később közleményt adott ki a  balesetben megsérült személyek jelenlegi állapotáról. Azt írták, hogy egy polgári személy vezette a buszt, ő súlyos sérüléssel került kórházba. A honvédség munkatársai közül egy személynek a lába , egy másik személynek pedig az állkapocs csontja tört el, kilencen pedig könnyebben sérültek meg.

 

A baleset körülményeit az illetékes megyei rendőr-főkapitányság vizsgálja. Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka valamennyi sérültnek mielőbbi jobbulást és felépülést kíván. Állapotukat folyamatosan figyelemmel kísérik az elöljáróik..

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik