Belföld

Eltűnt két tizennégy éves lány

Eltűnt két intézetben élő 14 éves lány. László Virág a hőgyészi gyermekotthonból távozott engedély nélkül szeptember 24-én, míg Gál Viktória egy józsefvárosi otthonból ment el engedély nélkül.

László Virág körülbelül 150 centiméter magas, normál testalkatú, barna szemű és szőkésbarna rövid haja van. A távozásakor fehér sportcipőt, kék farmernadrágot és fehér pólót viselt.

police.hu

A tamási rendőrök kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Tamási Rendőrkapitányságon, hívja a 0674573910-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a 0680555111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Gál Viktória körülbelül 175 cm magas, átlagos testalkatú. Neki hosszú szőke haja van. Az eltűnésekor fekete-fehér pulóvert, fekete nadrágot és fekete-fehér sportcipőt viselt.

A józsefvárosi rendőrök azt kérik, hogy aki a Gál Viktória tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik