Belföld

Mindkét sofőrt kórházba vitték a 6-oson történt frontális karambol után

Két személyautó ütközött frontálisan a 6-oa főúton, Dunakömlőd térségében. Többen is megsérültek a balesetben, és mentőhelikopter is érkezik a helyszínre. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon.

A forgalmat az M6-os autópályára terelik. A Dunaföldvár felől közlekedők a Gabonás Csomópontnál hajthatnak fel, míg a Paks irányából érkezők  a Paks-Dél Csomópontnál hajthatnak fel a pályára. Lehajtani szintén a Paks-Dél és a Gabonás Csomópontnál lehet.

Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság / Facebook

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a sofőrökön kívül más nem ült a járművekben. Az egyikben egy nő, a másikban pedig egy férfi ült, mindkettejüket kórházba viszik.

Frissítünk!

A rendőrség későbbi közleményében azt írta, hogy a Nissan Micra vezetője közlekedett a főúton Paks felől Dunakömlőd irányába, amikor ismeretlen okból elveszítette uralmát az autója felett, megpördült az úton, és a járműje jobb elejével a szemből érkező Alfa Romeonak ütközött.

A balesetben mindkét kocsi vezetője súlyosan megsérült. A rendőrség befejezte a helyszínelést, így ismét zavartalan a forgalom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik