Belföld

Egy közútkezelő meghalt, kettő megsérült Lébénynél – fotók a tragédiáról

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Lébény térségében.

A rendelkezésre álló adatok szerint pályamunkálatokra figyelmeztető autónak ütközött egy gépjármű. A baleset során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Értesüléseink szerint egy bolgár kamionos rohant a figyelmeztető járműnek. Információink szerint egy közútkezelő halt meg a balesetben, valamint két másik munkás és a kamionos is megsérült.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az érintett útszakaszt a rendőrség a szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta. A rendőrök a forgalmat a 142-es kilométerszelvényében terelik le, és a közlekedők a 160-as kilométerszelvénynél, Mosonmagyaróvár külterületén térhetnek vissza az autópályára.

Frissítünk!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy festési munkálatokat végzett a Magyar Közútkezelő Zrt. tulajdonában lévő tehergépjármű, amikor felborította, és nekitolta az előtte lépésben haladó, szintén pályafenntartási munkálatokat végző kocsinak a bolgár kamionos.

A bolgár sofőrön kívül a közút három munkatársa is megsérült. Egyikük olyan súlyosan, hogy már  a helyszínen életét vesztette. A sérülteket kórházba vitték a mentők.

Befejeződött a műszaki mentés és a szemle, így ismét zavartalan a forgalom.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik