Belföld

Az MSZP betrükközött egy embert a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony aláírásgyűjtésébe, ahol szerintük feketén fizetik az aktivistákat

A Hírklikk készített két videót, amelyek közül az elsőn az látszik, hogy egy kitakart arcú nő jelentkezik a Fidesz Stop Gyurcsány, Stop Karácsony! kampányához feladott álláshirdetésre. A nőt átirányítják egy másik férfihez, aki elmondja, hol kell találkozniuk, majd azt is, hogy a munka nem lesz bejelentve, mert arra szerinte nincsen szükség.

A nő a második videó szerint elment a találkozóra, ahol megkapott egy tabletet. Az ezen szereplő több mint száz nevet kellett felkeresnie, és megkérdeznie, hogy még mindig a Fideszre terveznek-e szavazni.

A videó végén Pollreisz Balázs, a győri MSZP elnöke is feltűnik, hogy kommentálja a videót, majd drámai zenére visszavigye a tabletet. Az itt elhangzott beszélgetés nagy részét nem hallhatjuk, mert le van némítva, helyette Pollreisz beszél arról, hogy a vele beszélgető ember látványosan hazudik. Az egyetlen hallható rész az, amikor Hajtó Péter fideszes képviselőjelölt neve hangzik el, mint az aktivisták potenciális főnöke.

A Hírklikk nem kereste meg Hajtó Pétert, így mi megpróbáltuk, de kolléganője szerint szabadságon van. A Facebook-oldala szerint is tíz napra szabadságra ment, így csak az azóta kikerült egyetlen Péter Percek adással frissítette azt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik