Belföld

Demeter Márta másodfokon is pert nyert, de nem lélegezhet fel

Kovács Attila / MTI
Kovács Attila / MTI
Hollik István ellen nyert, de a büntetőpere tovább folytatódik.

Hazudtak rólam a fideszesek. Államtitoksértéssel vádoltak, hogy megpróbáljanak megfélemlíteni!

– így kezdi bejegyzését a Facebookon Demeter Márta, aki arról adott hírt, hogy a bíróság másodfokon is az ő javára döntött az ellene indított polgári perben.

Az LMP-ből nemrég a Jobbikhoz igazoló Demetert Hollik István perelte be még 2019-ben. A kormánypárti képviselő azért fordult a hatóságokhoz, mert állítása szerint Demeter Márta minősített adatokat tett közzé, amikor azt állította, hogy katonai géppel hozták haza Ciprusról Orbán Viktor lányát.

Megtapasztalhattuk, hogy a masszív hazudozás és a politikai ellenfelek befeketítése a fideszes politikusok »csodafegyvere«, de egyre többen látnak át a szitán és gyűlik az a tömeg, amelyik véget akar vetni a hazugságok világának.

Bejegyzése végén a képviselő egyúttal a jövő évi választásokra is mozgósítani kezdett, mint írja, „minél többen leszünk jövő áprilisban, annál biztosabb lesz, hogy véget lehet vetni Orbán Viktor hazug, képmutató és végtelenül korrupt rendszerének”.

A Hvg közben azt írja, a mostani polgári peren aratott győzelem ellenére nem lélegezhet fel a képviselő, az ellene folyó büntetőper ugyanis folytatódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik