Belföld

Több autó ütközött az M0-s autópályán, araszol a forgalom az M2-esen, zsúfoltak a sávok az M3-ason

Beliczay László / MTI
Beliczay László / MTI

Árokba hajtott egy kamion a 8-as főúton, Veszprém elkerülő szakaszán. Az 56-os kilométernél félpályán halad a forgalom – hívja fel a figyelmet az Útinform.

  • Baleset miatt araszol a forgalom az M2-es autóúton Budapest felé, Vác térségében, az osztott pályás szakasz előtt. A 37-es kilométer közelében már nincs forgalomkorlátozás, de a helyszín mellett lelassul a haladás.
  • Szigetcsép belterületén, a Fő utcában, a 7-es kilométernél két személyautó ütközött össze. A Fő térnél irányonként váltakozva engedik el a járműveket.
  • Zsúfoltak a sávok az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon. Gödöllőtől már szakaszos lassulásokra lehet számítani. Hasonló a helyzet a Budapestre vezető főutakon is, többek között a 10-es főúton, Pilisvörösvártól, a 11-esen Szentendrén, az 51-esen Dunaharasztinál, és a Csepel sziget útjain.
  • Több jármű ütközött az M0-s autóút déli szektorán, a szigetszentmiklósi csomópont után. Az M1-es felé a belső sávot lezárták. Megnövekedett menetidőre kell készülni. Torlódik a forgalom az autóút északi szektorán is, a Megyeri hídon, a 11-es főút felé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik