Belföld

Jakab üzent Márki-Zaynak: Könyörgöm, Péter! Nem Dobrevvel álltam össze

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

A képen szereplő mondat csak most jutott el hozzám, és be kell valljam, el vagyok keseredve. Hisz az egyik miniszterelnök-jelölt, aki arra készül, hogy egy hatpárti koalíció élén kihívja Orbánt, azt mondja, hogy „összeálltam Dobrevvel”, és ez árulás

– kommentálta Jakab Péter Facebook-oldalán azt, hogy Márki-Zay Péter egy interjúban többek között arról beszélt, hogy „a jobbikosok nem árulók, csak Jakab állt össze Dobrevvel”.

Jakab ennek kapcsán a posztban a következőt üzente a hódmezővásárhelyi polgármesternek:

Könyörgöm, Péter! Nem Dobrevvel álltam össze, hanem összesen 6 párttal és számtalan civillel. Ezt nem árulásnak hívják, hanem összefogásnak, ami arról szól, hogy végre nem széthúzunk, hanem egy irányba megyünk. Végre nem elfordulunk egymástól, mint régen, hanem meghallgatjuk egymást.

Egyúttal jelezte, hogy az összefogásra kicsit úgy tekint, mint saját gyermekére, így vigyázni akar rá, egyúttal arra kérte Márki-Zayt, hogy ő is vigyázzon rá.

Ne bántsd az ellenzéki szövetségeseket, mert ma MI – nem te, nem én, nem Klára, hanem mi – vagyunk az ország utolsó esélye. Kérlek, ne játsszuk el!

– fogalmazott a bejegyzésben a Jobbik elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik