Belföld

Jakab több tiszteletet vár Márki-Zaytól, Fekete-Győr mozgósít mellette

Az ellenzéki előválasztás második fordulójában személyesen már nem érintett pártelnökök, Jakab Péter jobbikos, és Fekete-Győr András momentumos vezető is reagált arra, hogy Karácsony Gergely pénteken visszalépett a miniszterelnök-jelöltségtől.

Jakab Péter kifejezetten örül, hogy a választókat nem fárasztják tovább a „visszalépek, nem lépek” komédiával.

A jobbikos politikus mostantól már az országgal kell foglalkozni, és vigyázni az összefogásra, a választókra.

Mindezt nem szolgálja, ha az egyik miniszterelnök-jelölt a másik szavazóit azzal vádolja, hogy valójában ők Orbán szavazói. Fejezzük be a választók sértegetését, hisz nem megosztani kell őket, hanem egyesíteni.

Jakab üzent azért Márki-Zay Péternek is, aki szerinte azzal vádolta a Jobbikot, hogy nem segíti a kampányt.

Két dolgot ajánlok miniszterelnök-jelölt úr figyelmébe: a Jobbik nem csak az első, de a második forduló sikeres megrendezését is erőn felül segíti mind aktivistákkal, mind pénzzel. Nélkülem van második forduló, de a Jobbik nélkül nem lenne. Szóval kicsit több tiszteletet kérek a jobbikosoknak!

Fekete-Győr András a Facebookon azt írta, hogy Karácsony Gergely „egy nehéz, de fontos döntést hozott meg a haza érdekében”.

Köszönöm a kormányváltást és korszakváltást akaró ellenzéki választók, így az új politikai generáció nevében is.

A Momentum elnöke szerint mostantól a feladat a szavazók mozgósítása lesz.

Most pedig az a feladatunk, hogy minél több változást akaró magyart győzzünk meg arról, hogy vegyen részt az előválasztás második fordulójában, és szavazzon Márki-Zay Péterre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik