Belföld

Videón, ahogy lecsapnak egy pókerbarlangra Győr belvárosában

police-hu
police-hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság birtokába jutott egy információ, miszerint tiltott szerencsejátékot szerveznek egy Győr belvárosában lévő lakásban.

A rendőrök nyomozást indítottak és több hónapon át gyűjtötték az információkat a magánpartik szervezőinek azonosítása érdekében. A büntetőeljárás során beszerzett adatok alapján kedd este a megyei rendőr-főkapitányság felderítői és a győri rendőrök a Kenyér köz egyik ingatlanának lakásában csaptak le az illegális pókerparti résztvevőire.

police.hu

Aznap kilencen ülték körbe az asztalt, az akció kezdetekor éppen az első leosztásig jutottak. A minimális beugró harmincezer forint volt, de egy-egy éjszaka akár több százezer forintnyi összeg is gazdát cserélt. A rendőrök az egyik szervezőnél közel egymillió forintot találtak, de a játékosok zsebe is nagyobb mennyiségű készpénz rejtett.

A nyomozók a kártyateremben elfogott feltételezett elkövetők közül a Győrben élő 58 éves  K. Ernőt, a 69 éves R. Istvánt, valamint a 38 éves P. Zoltánt tiltott szerencsejáték szervezése míg két társukat, a 37 éves tatabányai Sz. Józsefet és a 66 éves szintén győri L. Ferencet a bűncselekményben bűnsegédként való részvételük miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik