Belföld

Fekete-Győr szerint fifty-fifty, hogy marad-e a Momentum elnöke

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

A Momentum elnöke szerint fifty-fifty az esélye, hogy leváltják vagy marad a Momentum elnöke. A pártvezető ezt a HVG360-nak adott interjújában mondta, miután bizalmi szavazást kezdeményezett maga ellen a pártjában az előválasztáson hozott – általa is kudarcosnak ítélt – teljesítményére hivatkozva.

Fekete-Győr András az előválasztáson elért alacsony eredményét annak tudja be, hogy bár bizonyos helyzetekben, például a miniszterelnök-jelölti tévévitákban komolyan vehető jelöltet láthattak benne, az Instagram-oldalát követők inkább az EFOTT-on bulizó srácot, ami szerinte túl nagy a kontrasztot eredményezett.

Arra a kérdésre, hogy a Momentum kit támogat a talpon maradt előválasztási jelöltek közül, utalt korábbi megszólalására, mely szerint Dobrev Klárával van a legkevesebb esélye az ellenzéknek Orbán Viktor legyőzésére.

Mi vagy Karácsony Gergelyt vagy Márki-Zay Pétert fogjuk támogatni a második fordulóban, esetleg tartózkodunk, ahogyan azt a Jobbik is tette. Erről a közösségünk megkérdezése után a párt elnöksége dönt majd

– monta a Momentum elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik