Belföld

Kecskeméti baleset: 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűztek ki

24.hu
24.hu

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. szeptember 16-án 18 óra 23 perckor, hogy Kecskeméten, a Kiskőrösi út folytatásánál, az M5-ös autópálya mellett egy 40-50 év közötti holttestet találtak. Az eljárás során megállapították, hogy az elhunyt feltehetően közlekedési baleset következtében halt meg, valamint azonos azzal a férfival, akinek eltűnését hozzátartozója 2021. szeptember 13-án bejelentette a Kecskeméti Rendőrkapitányságon – írja a police.hu.

Az elhunyt a balesetet megelőzően gyalogosan közlekedett, fekete színű hátizsákot hordott, amin piros betétek voltak, valamint sötét színű baseball sapkát, és szürkés színű sportcipőt viselt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen az Kecskeméti Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 300.000, azaz háromszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik