Belföld

Dugó az M0-son a hídfelújítás miatt, az M3-ason és az M1-M7 közös szakaszán is

Krizsán Csaba / MTI
Krizsán Csaba / MTI

Az Útinform 8 óra előtt nem sokkal közzétett jelentése szerint az utakon a helyzet a következő:

  • Árokba hajtott és az oldalára borult egy kisteherautó Törökbálinton, a Tó utcában, az M1-es és az M7-es autópálya közötti szakaszon. Csak váltakozva engedik el a forgalmat, ez az oka a lassulásnak.
  • A 22-es főúton, Balassagyarmat és Őrhalom között egy autó vadat gázolt. A 26-os km-nél a fél útpályát lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett halad.
  • Az M3-as autópályán, Budapest felé, Gödöllő térségében a terelőelemeket javítják. A 28-as és a 22-es km között sávelhúzásos terelésben lehet autózni. A belső sávot lezárták, a forgalom a külső- és a leálló sávon halad.  A reggeli erős forgalom miatt az autópálya bevezető szakaszán akadozik a haladás.
  • Sokan haladnak a főváros felé vezető főbb útvonalakon is. A 10-es főúton Solymártól befelé, a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre között, a 31-es főúton Sülysáp térségében valamint az 51-es főúton Dunaharaszti térségében araszolnak a járművek.
  • Erős a forgalom az M0-s autóút déli szektorán a Hárosi Duna-híd előtt, ahol már a Szigetszentmiklós csomóponttól araszolnak a járművek, valamint az M4-es autóút csomópontjánál is lassabb haladásra, kisebb torlódásra kell számítani. Az autóút északi végén, a 11-es főúti végcsomópont irányába, a 2-es főúti felhajtótól torlódnak a járművek.
  • A 10-es főúton, Pilisvörösvár átkelési szakaszán burkolatot javítanak. A Budai úton, a Kodály Zoltán utca és az Attila utca között félpályás lezárás mellett dolgoznak. Az érintett szakaszon várakozási tilalmat vezettek be. A személyautóval közlekedők a Pilisszentiván – Solymár útvonalon kerülhetik el a kritikus szakaszt.
  • A 31-es főúton, Mende és Sülysáp között felújítják a burkolatot. A 34-es km-től a 45-ös km-ig, több szakaszon a fél útpályát lezárták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik