Belföld

Videón, ahogy egymásnak esik a gyerekeiért érkező férfi és a nevelőapa

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség azzal a két férfival szemben, akik tavaly novemberben egy családi vita során összeverekedtek az egyik angyalföldi társasház előtt. Egyiküknél kés is volt, ami azonban a verekedés során a másik férfihoz került.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivőjének a tájékoztatása szerint a két vádlott nem tett vallomást a nyomozati szakban, az idősebb terhelt élettársa pedig élt azzal a jogával, hogy megtagadta a vallomást.

A 35 éves és a 34 éves férfi között családi vita alakult ki az egyik angyalföldi társasház előtt. Az idősebb férfi egy késsel a kezében akart kijönni a lépcsőházból, ezt azonban a másik férfi úgy próbálta megakadályozni, hogy befelé nyomta a bejárati ajtót.

Ennek során az ajtórésen keresztül ököllel fejbe ütötte a még lépcsőházban lévő férfit, aki ennek hatására a földre esett. A fiatalabb terhelt ezután még bele is rúgott a még földön fekvő férfiba, aki ekkor a kezében lévő késsel szúró mozdulatot tett az őt megrúgó férfi combja felé, de nem érte el.

A 35 éves férfinak végül sikerült felállnia, majd az ajtón kilépve belerúgott a másik férfiba, majd ezt követően folytatódott közöttük a dulakodás, kölcsönösen ütlegelték egymást. A verekedés közben a 35 éves férfi a földre dobta a kést, amit társa megszerzett, és fenyegetőzni kezdett vele. A balhénak végül az vetett véget, hogy a helyszínre érkezett az idősebb férfi élettársa, aki korábban a fiatalabb férfi élettársa volt.

Úgy tudjuk, hogy a nőnek és az exének két közös kiskorú gyermeke is van. A 34 éves férfi pedig azért érkezett a házhoz kocsival az ominózus nap, mert úgy gondolta, hogy agresszív a nő új élettársa, s el akarta vinni a gyerekeket.

Az ügyészség pénzbüntetést kért a felfegyverkezve elkövetett garázdasággal vádolt két férfire.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik