Belföld

Ismeretlen férfi holttestet találtak a Tiszában Szolnokon

police.hu
police.hu

Vízben sodródó holttestet találtak a Tiszában Szolnokon a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei közel két hónappal ezelőtt. Az elhunytnál azonosításra alkalmas iratok nem voltak, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az azonosításához.

A 20-30 körüli elhunyt 176 centi magas,  közepes testalkatú. Egycentis sötétbarna haja van, oldalt felnyírt, egyenes szálú, sűrű, az orra széles, az arca pedig ovális, kerekded. A mellkasán „Brigi Szk”, a bal alkarján pedig szabálytalan „ANYU” tetoválás látható.

police.hu

A bal kézháton egy lángnyelvhez hasonlító nonfiguratív, a jobb alkaron pedig egy kerekded formákat tartalmazó nonfiguratív, míg a jobb lábszárán egy vonalas, nonfiguratív tetoválás látható. Az alábbi képen látható kék színű cipő és ruhák voltak rajta a megtalálásakor.

police.hu

A szolnoki rendőrök azt kérik, hogy aki az ismeretlen férfi személyazonosságával kapcsolatban adattal, információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy tárcsázza 112-es segélyhívó számot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik