Junghausz Rajmund / Facebook
Belföld

Erőszakos szexuális tartalom, gusztustalan provokáció – felhúzta magát az ARC kiállítás képein a fideszes képviselő

Junghausz Rajmund az alpolgármesternek is üzent, hogy „ne szórakoztassa a szexuális orientációjával a választókat”.

Kedves rák aszcendensű felebarátom! Újbuda nem a privát homokozód, nem arra való az önkormányzat, hogy a szexuális orientációddal szórakoztasd a választókat.

Egy Nietzsche idézet után így kezdi Facebook-posztját Junghausz Rajmund, Újbuda fideszes önkormányzati képviselője, akit a 2021-es ARC kiállítás, és az ott felsorakozó néhány alkotás hozott ki a sodrából.

Junghausz a történtekért Barabás Richárdot (a rák aszcendensű felebarát, aki emellett a kerület párbeszédes alpolgármestere is) okolja. Azt írja posztjában, hogy 2019 októberében Barabás öncélú ámokfutásba kezdett, és ilyen „erőszakos szexuális tartalmat közvetítő politikára a kerület életébe eddig nem volt példa”.

A képviselő az alpolgármester mellett a kerület DK-s polgármesterébe, Dr. László Imrébe is beleszállt, aki

nem bohóckodott az eddigi szivárványos zászló felhúzásoknál – sőt idén hamarabb le is szedette – és nem volt kint a nevetséges lm…wzzs plakátok kihelyezésénél sem. Viszont a felelőssége egyértelmű, amikor a művészetnek beállított ARC kiállítás vállalhatatlan plakátjait beengedi a kerületbe.

Junghausz azzal zárja posztját, hogy néhány éve még neki is tetszettek a kreatív óriásplakátok, de mára ezek már nem többek gusztustalan provokációnál.

Ajánlott videó