Belföld

Tóth Csaba feljelenti Gulyás Mártont, és nem megy el az esti vitára

Facebook
Facebook

Egy politikusnak sok mindent el kell tűrnie. De mindent nem. Most betelt a pohár – kezdi bejelentését Tóth Csaba, az MSZP országgyűlésiképviselő-jelöltje, akit a Párbeszéd, a DK, valamint a Jobbik is támogat. „Gulyás Márton a Partizánban a Karácsony Gergellyel folytatott interjúja során olyan kérdésekbe csomagolt vádakat fogalmazott meg személyemmel kapcsolatban, amelyekért a mai napon, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt feljelentettem.”

Egyben azt is közölte Tóth, hogy nem megy el ma a Partizán által megszervezett előválasztási vitára. (Ott Hadházy Ákossal lett volna a vita.)

Tóth várja, hogy Hadházy Ákossal, a Momentum, az MMM, a CivilZugló Egyesület és a Kutyapárt által támogatott képviselő-jelölttel e hét pénteken megvitassák elképzeléseiket Zuglóról. (Tóth most is a zuglói körzet országgyűlési képviselője, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, a zuglói körzetben kettejük között dől el, kit indít az ellenzék 2022-ben.)

A Partizán gyorsan reagált Tóth bejelentésére. Azt írták: „eddig úgy tudtuk, hogy ún. „kérdésekkel provokálni” kizárólag a kormánypárti képviselők által bevetett érvelés a kényesebb, nehezebb interjú/vitahelyzetek elkerülésére. Ebben úgy tűnik tévedtünk.

Este 7-kor a tervezett vitát természetesen megtartjuk – annyi résztvevővel, amennyi megjelenik a helyszínen. Gulyás Márton a Partizán álláspontját a „rágalmazási” vádakkal kapcsolatban a műsorban fogja ismertetni.”

Az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek első nyilvános vitáján is ütközési pont volt a Tóth-Hadházy versengés:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik