Belföld

Keményen beleszállt Parragh Lászlóba a Raoul Wallenberg Egyesület

A Raoul Wallenberg Egyesület részéről elfogadhatatlannak tartjuk, hogy közfeladatokat is ellátó közszereplő összemossa a homoszexualitást a pedofiliával. A felszínes szimpátia keltése a homoszexuális ismerőseivel és az azt követő elutasítás,mint oktatási alkalmazottal nagy nyilvánosság előtt elkövetett gyűlöletkeltés! Miután a beszéd egy országos tanév megnyitásán hangzott el jelzi,hogy előre átgondolt és tudatos beszéd volt egy igen érzékeny területen,helyen és populáció előtt. Álláspontunk szerint, ha elmarad a bocsánatkérés a kamarai elnök alkalmatlan a feladataira.

– írja közleményben a Raoul Wallenberg Egyesület, arra reagálva, amit Parragh László mondott korábban. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke azt mondta egy iskolai tanévnyitón, hogy

Erős vívódás volt bennem a hétvégén, hogy ezt szóba hozzam-e, nehogy elrontsam az ünnep hangulatát […] Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik