Belföld koronavírus

Kérte, esetleg már meg is kapta a harmadik oltást? Írjon nekünk!

MTI/Komka Péter
MTI/Komka Péter
Várjuk olvasóink tapasztalatait a harmadik Covid-oltásról.

Kedves olvasóink! Augusztustól lehetőség van a harmadik, Covid elleni védőoltás beadására, feltéve, hogy valaki legalább négy hónapja megkapta a második dózist.

A 24.hu szeretne a lehető legtöbb közvetlen információ birtokában beszámolni arról, hogy miként megy a harmadik oltások felvétele. Arra kérjük olvasóinkat, hogy írják meg nekünk, miért döntöttek az újabb oltás mellett (mikor és milyen vakcinát kaptak korábban, végeztettek-e a harmadik oltás előtt ellenanyag-vizsgálatot, ha igen, milyen eredményt hozott, javasolta-e orvos a mielőbbi harmadik oltást), valamint számoljanak be a harmadik oltás beadásával kapcsolatos tapasztalataikról: hol kapták meg (oltóponton vagy a háziorvosnál), milyen vakcinából, volt-e lehetőségük választani, mennyire ment gördülékenyen a regisztráció, az időpontfoglalás stb.?

Egyaránt kíváncsiak vagyunk a kedvező és a kedvezőtlen élményeikre, mivel szeretnénk minél teljesebb képet kapni arról, hogy mi az, ami jól működik, és mi az, ami kevésbé az újabb oltási procedúra során. Természetesen az egészségügyi dolgozók tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk.

Észrevételeiket – elérhetőséggel együtt – a koronavirus@24.hu e-mail címre várjuk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik