Belföld

Komoly késéssel kell számolni a Budapest-Székesfehérvár vonalon

Máthé Zoltán / MTI
Máthé Zoltán / MTI

Műszaki hiba miatt jelentős késésekre kell számítani a székesfehérvári vasútvonalon csütörtök kora délután – közölte a Mávinform az MTI-vel.

A közlemény szerint Budapest-Kelenföld és Gárdony között felsővezetéki zárlat miatt áll a forgalom, a szakemberek még keresik a meghibásodás pontos helyét. Emiatt a székesfehérvári elővárosi és a balatoni távolsági vonatoknál is jelentős késésekre kell számítani.

Nem közlekedik a Martonvásárról 10:48-kor a Déli pályaudvarra és a Déli pályaudvarról 11:40-kor Martonvásárra induló Z30-as vonat (4615, 4624).

Frissítünk!

Újraindult a vonatközlekedés Budapest-Kelenföld és Gárdony között, de csütörtök késő délutánig jelentős késésekre kell számítani a székesfehérvári vonalon – közölte a Mávinform a Facebook-oldalán.  A közlés szerint a szakemberek megállapították, hogy Tárnoknál az ELMŰ nagyfeszültségű légvezetéke szakadt rá a vasúti felsővezetékre, a helyreállítás várható időpontjáról még nincs információ. A korábban várakozó vonatok 80-90 perces késéssel közlekednek tovább, és késő délutánig jelentős késésekre és vonatkimaradásokra kell számítani a székesfehérvári elővárosi és a balatoni távolsági vonatok forgalmában is – írták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik