Belföld

Elkeseredésében iszogatott, majd fejre állt a kocsival egy férfi a sikertelen forgalmi vizsga után

police,hu
police,hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal  30 éves férfival szemben, aki megbukott a forgalmi vizsgáján, majd iszogatni kezdett és úgy döntött, hogy jogosítvány nélkül kocsikázik ittasan.

A rendőrségre tavaly novemberben érkezett bejelentés a Biharkeresztes külterületén balesetet szenvedett egy személyautó. A bejelentő elmondta, hogy nagy sebességgel előzte meg őt egy gépkocsi, azonban a sofőr nem tudta befejezni a manővert, lesodródott az útról, majd a tetejére borulva állt meg.

A jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett a balesetben, így a rendőrök még a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak vele szemben. A készülék pozitív értéket mutatott, ezért a biharkeresztesi férfit bevitték mintavételre.

police.hu

A 30 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a felelősségét a baleset okozásáért és azt is elmondta, hogy valóban alkoholt fogyasztott mielőtt a volán mögé ült. A tettét azzal magyarázta, hogy a történtek előtt megbukott a forgalmi vizsgáján és elkeseredésében iszogatni kezdett.

A vezetési tudásáról azért kellett újra számot adnia, mert korábban ittas járművezetés miatt elvették a jogosítványát a hatóságok. A sikertelen vizsga után iszogatni kezdett, majd hazament és elindult az autójával kocsikázni.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lezárta a nyomozást, és már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik