Belföld

Négy autópályán is nagy a torlódás

Több magyarországi autópályán is torlódásra kell számítani. Az M1-esen a legrosszabb a helyzet, mert Győr elkerülő szakaszán, a 128-as km-nél, a Budapest felé vezető oldalon korábban felborult egy kisteherautó. A sávzárást feloldották, mind két sávon megindult a forgalom, de a torlódás még jelentős, közel 10 km-es.

Az M0-ás autóút déli szektorán az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében, a Nagy-Duna hídi terelés előtt továbbra is torlódásra kell számítani, 20-25 perc a plusz menetidő. Az ellenkező, M1-es autópálya felé vezető oldalon Halásztelek térségénél torlódnak a járművek. 5-10 perc a plusz menetidő.

Az M1-es autópályán a főváros felé vezető oldalon, Győr elkerülő szakaszán,  a 128-as km-nél korábban felborult egy kisteherautó. A sávzárást feloldották, mind két sávon megindult a forgalom, de a torlódás még jelentős, közel 10 km-es.

Az M3-as autópályán, a Nyíregyháza felé vezető oldalon a Mezőnagymihályi csomópontnál, egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A 141-es km-nél a külső sávot lezárták, a forgalom egy sávon akadozva halad. A torlódás 2-3 km-es.

Az M7-es autópályán a főváros irányába Balatonvilágos és Szabadbattyán között az erős forgalom miatt szakaszosan telíttetek a sávok.

A magyar-szerb határszakaszon, az M5-ös autópályán a Röszke határátkelő előtt, 5-5,5 km-es a kilépő kocsisor – írja az Útinform.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik