Belföld

Narancs.hu: Titokban Lázár Jánosnál járt Orbán Viktor

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
A kormányfő feleségével látogatott el a mezőhegyesi tangazdaságba. Az útról csak a helyiek beszélnek, a kormány nem.

Több, egymástól független mezőhegyesi forrás tájékoztatta arról a  Narancs.hu-t, hogy szombaton – a nyilvánosság teljes kizárásával, – Lázár János vendége volt Orbán Viktor.

A kormányfő feleségével, Lévai Anikóval látogatott el a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságba a kormánybiztossal. A helyiek szerint jártak a központi épületében, a vetőmagüzemben, a ménesnél, a tehenészetben és az új iskolában is, de több helyen még a terepjáróból sem szálltak ki.

A miniszterelnöki látogatás az állami cégnél téma a dél-békési kisvárosban, de arról nagy a csend.

A portál a titokzatos mezőhegyesi látogatásról kérdezte a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetirodát, Havasi Bertalant, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkárt és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőt. Csak Havasi válaszolt. Annyit, hogy keressék Lázár Jánost, aki viszont még nem válaszolt.

Beleástam magam a vidékpolitikába, végtelenül inspirál és határtalanul élvezem, ahogy kémlelhetem a látóhatárt.

A fideszes országgyűlési képviselő, kormánybiztos ezt lapunknak mondta még januárban. Akkor az interjújában beszélt arról is, hogy öles léptekkel haladnak két éve ígért céljához, hogy Mezőhegyes legyen az ország legjobb agrárcége.

Kapcsolódó
Lázár János: Orbán Viktor állja és adja is a pofonokat, de amint korrektül viselkednek vele, simulékonyabbá válik
Földdel foglalkozom, tehenekkel, lovakkal, kutyákkal. Country life! – mondja a volt kancelláriaminiszter, aki nagyinterjúnkban azért másról is beszél, például arról, hogy a sztárságának vége, de az irányt tekintve orbánabb Orbánnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik