Belföld

Utazna, de nem megy az angol? Katt ide! (x)

Vasco Electronics
Vasco Electronics
Váltsa valóra álmait zéró nyelvtudással, utazzon szabadon. A Vasco M3 Fordítógép bárhová elkíséri korlátlan, ingyenes internettel.

Itt a nyár és mindenki a nyaralásról mesél, hol járt vagy éppen merre fog utazni. Szeretné Ön is külföldön gondtalanul élvezni a pihenést, azonban a nyelvtudás hiánya visszatartja? A legjobb helyen jár! Ismerjen meg egy prémium minőségű készüléket életre szóló, korlátlan és ingyenes internettel. Minden helyzetben kisegíti, ha idegen nyelvről van szó. Tudjon meg többet

Miért pont a Vasco M3 Fordítógép?

Ez nem csak egy szöveg fordító, hanem fordító hanggal, amely minden helyzetben segítségére lehet. Felejtse el a Wifi jelszó kéregetését a kávézókban. A készülék SIM kártyával rendelkezik, közel 200 országban korlátlan, ingyenes és életre szóló internetkapcsolat jár. A vasco fordítógép vélemények alapján, ez a készülék egy alap darab a mindennapokra. Telefonbeszélgetés fordító, konferencia fordító, szövegfordító alkalmazásoknak köszönhetően ez egy csúcskategóriás multifunkcionális készülék. Modern és ergonomikus kialakítást kapott – 6 egyedülálló szín közül lehet választani.

Kiknek való a készülék?

A Vasco Fordítógép kortól függetlenül mindenki számára hasznos, akinek nem megy az angol, német vagy mandarin. Nem kell félnie ha eltévedt a városban, vagy nem érti az étterem menüjét, a Fotófordító segít a fordításában. Ismerkedjen a helyiekkel a saját anyanyelvét használva. Beszéljen 70+ nyelven bárhol bármikor korlátlan és ingyenes internetkapcsolattal! Ez a fordítógép csak előnyére válhat.

Vasco Electronics

Vasco M3 tulajdonságai

  • Életre szóló ingyenes és korlátlan internetkapcsolat közel 200 országban
  • Fotó fordító
  • Ingyenes frissítések
  • 70+ választható nyelvpár 96%-os fordítói pontosság
  • Legjobb kiejtéssel rendelkező készülék a piacon
  • Nagy teljesítményű akkumulátor
  • Ügyfélszolgálat magyar nyelven elérhető

Elektronikus beszédfordító Vasco Translator M3 – több mint 70 nyelv

Piacvezető cég

A Vasco csapata nem ismer lehetetlent! 13 éve vannak a piacon, vezetőként tekintenek rájuk az iparban. Közel 100 első osztályú szakember folyamatosan azon dolgozik, hogy a legjobb élményt nyújtsák a felhasználók számára. 2020-ban a Vasco Mini 2 nyerte a GSMA Best Connected Consumer Device címet. Idén megszerezték a Red Dot Dizájn díjat a Vasco M3 Fordítógéppel.

Valósítja meg álmait, a Vasco M3 bárhová elkíséri Önt.

További információk elérhetőek Magyar Ügyfélszolgálaton keresztül vagy a Vasco Electronics hivatalos weboldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik