Belföld

Fényes nappal állt neki autókat feltörni egy Beckham-mezes férfi a II. kerületben

Egy férfi 2021. július 23-án 19 óra és 20 óra között a II. kerületi Kitaibel és Kis Rókus utcákban összesen két autót tört fel, ezekből laptopot, laptoptáskát, övtáskát, okmányokat és pénzt lopott el. A Petrezselyem utcában szintén megpróbált feltörni egy kocsit, de itt nem járt sikerrel. A feltételezett elkövetőről felvétel készült – írja a police.hu és közzé is tették a videót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.