Belföld

Márki-Zay Péter: Kannabiszt termelt a Fidesz ifjúsági szervezetének helyi alelnöke

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Kedd este számolt be arról a rendőrség, hogy egy jelentősebb marihuánaültetvényre bukkantak a hatóságok Hódmezővásárhelyen. A nyomozók végül egy idős házaspárt és egy 27 éves fiatalembert fogtak el, akik egy tanyán több mint 350 tő különböző fejlődési szakaszban lévő kannabisz növényt termesztettek.

A történet politikai szálát most a Telex derítette ki: ugyanis információik szerint a 27 éves fiatalember a helyi Fidelitas alelnöke. Erről megkérdezték a szervezet elnökét, aki azonban kitérő válaszokat adott. Próbálták elérni az érintettet is, de ő egyelőre nem vette fel a telefont.

Márki-Zay Péterírja szintén a Telex – ezt az információt megerősítette a helyi tévében.  „Akkor, amikor Orbán Viktor kijelenti azt, hogy a gyerekektől el a kezekkel, akkor gondoljon arra is, hogyha a Fidesz ifjúsági szervezetének egyik vezetője kannabiszt termel, akkor egy Fidelitas által is támogatott, szponzorált – mondjuk – stadionrendezvény, az már egy korántsem ártatlan politikai rendezvény. Tehát én azt gondolom, ennek messzemenő következményei kell, hogy legyenek.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik