Belföld

Betörtek egy csepeli bölcsődébe

Elfogták a rendőrök azt a budapesti férfit, aki a gyanú szerint egymást követően tört be vasárnap egy csepeli cukrászdába, majd egy bölcsődébe is. Eddig annyit lehet tudni az esetről, hogy a férfi hat óra körül befeszítette egy cukrászda bejárati ajtaját, majd az épület belső üveg ajtaját berúgta és felforgatta a helyiséget.

A kutatást követően egy laptoppal távozott az üzletből. Ezután egy közeli bölcsődét szemelt ki, aminek szintén berúgta az ajtaját, majd számos irodát és öltöző szekrényt tört fel. A betörő üres kézzel távozott innen, azonban a rongálással okozott kár megállapítása még mindig tart.

A nyomozás során a rendőrök azonosították a 30 éves T. Lajost, majd elfogták és előállították a csepeli kapitányságra, ahol kisebb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. A nyomozók a bűncselekményből származó laptopot is megtalálták és lefoglalták a férfi lakásán, T. Lajos nem nyilatkozott tettével kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik