Belföld

Videón, ahogy sorsára hagyja az autós az elsodort biciklist

police.hu
police.hu

Súlyos sérülést szenvedett az a kerékpáros, akit egy tarcali fiatalember elsodort autójával, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a fiatalember Tarcal felől haladt Bodrogkeresztúr felé az autójával.

A sofőr egy vele azonos irányba haladó kerékpárost akart kikerülni, azonban nem tartott megfelelő oldaltávolságot és visszapillantó tükrével elsodorta a biciklist. A baleset során a kerékpáros férfi súlyos sérüléseket szenvedett, az autó visszapillantó tükre pedig letört.

police.hu

A gépjármű vezetője a baleset helyszínén nem állt meg, hanem segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A hátramaradt autóalkatrészből a rendőrök rövid időn belül azonosították és kihallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert. A férfi a gyanúsítotti kihallgatása során azt állította, hogy azért nem állt meg, mert nem észlelte a balesetet.

A Szerencsi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása, illetve közúti baleset gondatlan okozásának megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik