Belföld

Jakab Péter: Orbán kitalálta, firkászai megírták, a bíróság kimondta, hazudtak

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI
A Jobbik elnöke szerint lelepleződött a Fidesz „6 milliós hazugsága”.

Orbán kitalálta, a Fidesz firkászai pedig megírták.
A bíróság meg kimondta, hogy hazudtak. Megint. Most épp arról, hogy 6 milliót keresnék.
Csak egyszer mondanának igazat az életben. És fognak is. Az lesz a beismerő vallomásuk.

Így tudatta Jakab Péter a közösségi oldalán, hogy újabb pert nyert meg. Az csak a Jobbik közleményéből derült ki, hogy ezúttal a Fejér Megyei Hírlap ellen, amelyet pártlapnak neveznek.

Az Alfahír szerint a per azért indult, mert a megyei portál azt írta, Jakab Péter fizetése 6 millió forint, így a Kövér László által rá kiszabott kilenc és fél milliós bírságot „könnyen ki tudná fizetni”.

Jakab Péter fizetése ennek a harmadát sem éri el. A hazugság miatt pert indított. 

A Székesfehérvári Törvényszék elsőfokú ítéletében helyreigazításra, a perköltség megfizetésére kötelezte a Fejér Megyei Hírlapot.

Jakab Péter bejegyzésében azért utalhatott Orbán Viktorra, mert a kormányfő korábban, amikor az ellenzéki politikus a fideszes urizálást bírálta, azt válaszolta neki, ne tegyen úgy, mintha szegény lenne. A miniszterelnök azt állította, a Jobbik politikusa több milliót keres, többszörös milliomos.

Nem sajnáljuk öntől, csak értetlenül állunk az előtt, hogy eljátssza itt a szegénylegényt, miközben minden hónapban több millió forintot keres, saját autója, saját sofőrje, saját titkársága van, és ezért nekünk tesz szemrehányást. Ez kétszínűség, képviselő úr.

Kapcsolódó
Jakab Orbánnak: Minél nagyobb az arc, annál nagyobb lesz a pofára esés
A miniszterelnök szerint a Jobbik elnöke eljátssza a szegénylegényt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik