Belföld

Egy háziorvos és családja halt meg a terézvárosi szén-monoxid-mérgezésben

„Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk a lakossággal, hogy drága háziorvosunk családjával együtt, tragikus hirtelenséggel elhunyt szén-monoxid-mérgezés következtében budapesti otthonukban” – írja a tarpai önkormányzat a település Facebook-oldalán.

„Tragikus haláluk mindannyiunkat mélyen megráz, egy őszintén szeretett barát és egy olyan kiváló szakember távozott közülünk, aki sokak életét meggyógyította, megmentette. Tarpa Nagyközség Önkormányzata Dr. Qidan Munther háziorvos, belgyógyászt és családját saját halottjának tekinti. 2021. június 29. este 8 órakor a Tarpai Egészségháznál gyertyagyújtást tartunk szeretett, drága barátunk és családja emlékére” – zárul a bejegyzés.

Mint ma reggel írtuk, hétfőn éjjel holtan találtak budapesti lakásukban egy négytagú családot a VI. kerületi Jókai utcában. A két gyermekkel és két felnőttel szén-monoxid-mérgezés végzett.

A Blikk szerint a család feltehetően már napok óta halott lehetett. Úgy tudják, a Tarpán rajongásig szeretett orvos ingázott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nagyközség és Budapest között, majd miután nem jelent meg a munkahelyén, munkatársai keresni kezdték, így találták meg végül a családjával együtt a terézvárosi, földszinti ingatlanban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik