Belföld

Bild: arcukra festett szivárványos zászló miatt megütöttek és leköptek két német nőt a szerdai budapesti Eb-meccsen

Két német orvostanhallgató (Emilia és Filippa) élőben jelentkezett be a Bild műsorában pénteken. A két Magyarországon élő nő elmondta, hogy a szerdai portugál-francia Eb-meccsre úgy mentek ki, hogy kalapjukra és arcukra szivárványos zászlót festettek fel.

Ezt többen is nehezen dolgozták fel a Puskás Arénában, a két nőnek beszóltak, bemutattak. Elmondásuk szerint a meccs után már odáig fajult egy vita, hogy két magyar férfi megütötte és leköpte őket. A lányok arról is beszéltek, hogy a rendezők és a rendőrök sem vették túl komolyan a dolgot, még jegyzőkönyvet is alig akartak felvenni. Végül vallomást tettek, a feljelentést a Bild műsorában be is mutatták, ahogy azt a felvételt is, melyen a feltételezett támadók is láthatók.

Az esettel kapcsolatban írtunk a rendőrségnek, ha válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Frissítünk!

Megérkezett a rendőrség válasza, melyben arról írnak, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányságra megérkezett a feljelentés, ami alapján garázdaság vétség gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettessel szemben. Gyanúsított kihallgatására ezidáig nem került sor, az eljárás folyamatban van.

via 444

Ajánlott videó

Olvasói sztorik