Belföld

Három közterest is megsebesített egy agresszív férfi Vácon

police.hu
police.hu

Gépkocsizó járőrszolgálatot láttak el a közterület-felügyelők szerda délután  Vácon, amikor leintette őket egy nő, aki elmondta: fél elmenni a közeli fagyizó előtt, mivel ott egy ember rendkívül erőszakosan koldul, és attól tart, ha nem ad neki pénzt, meg fogja támadni – írja a Police.hu.

A közterület-felügyelők a helyszínre érve egy számukra már jól ismert embert láttak elfeküdni egy padon, akivel szemben csak aznap már kétszer is intézkedtek, a jelek szerint hiába. Újfent megtették, ám a férfi az intézkedés közben folyamatosan kiabált, rúgkapált, harapott és masszív ellenállást tanúsított, a három közterület-felügyelőt meg is sebesítette.

A közteresek rendőri segítséget kértek, a kiérkező járőrök pedig P. Zsoltot elfogták és előállították. Kihallgatásakor a cselekmény elkövetését tagadta, szerinte a három férfi lépett fel támadólag vele szemben.

A 22 éves férfi ellen a Váci Rendőrkapitányság három rendbeli hivatalos személy elleni erőszak bűntettének, valamint három rendbeli könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság június 18-án elrendelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik