Belföld

Öt évig élt egy fiatal decsi pár abból, hogy prostitúcióra kényszerített egy nőt

police.hu
police.hu

Őrizetbe vették a tolnai nyomozók azt a 24 éves decsi férfit és szintén 24 éves élettársát, akik éveken át prostitúciós tevékenységre kényszerítettek egy kiszolgáltatott helyzetben levő nőt.

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a fiatal pár mindkét tagja tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Az áldozat tavaly szeptemberben tett feljelentést, hogy egy férfi és annak barátnője 2015 nyara óta rendszeresen arra kényszeríti, hogy az ország különböző pontjain – Decsen, Szekszárdon, Baján, Szegeden – szexuális kapcsolatot létesítsen pénzért férfiakkal. A nő elmondása szerint az így keresett összeget elvették tőle, és futtatói abból éltek. A nő elmondása szerint, ha nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni, akkor a férfi bántalmazta őt.

A feljelentést követően a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán nyomozást indítottak. A beszerzett bizonyítékok alapján szerdán a rendőrök elfogtak egy 24 éves decsi férfit és szintén 24 éves élettársát, akik a bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozhatóak.

A nyomozók mindkettőjüket emberkereskedelemmel és kényszermunkával gyanúsították meg, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték a letartóztatásukat. A rendőrök a férfi autójában kábítószergyanús anyagot találtak. A nyomozók vizsgálják, hogy a 24 éves férfi és élettársa további bűncselekményekkel összefüggésbe hozhatóak-e.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik