Belföld

Jakab Péter elmondta, miért szavazta meg a homofób pedofiltörvényt

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

A baj akkor lesz nagyon nagy, ha mi, ellenzékiek is ki akarjuk egymást rekeszteni, csak azért, mert nem mindenről gondolkodunk ugyanúgy. Rengeteg gyűlölködő üzenetet kapok, most épp nem kormánypártiaktól, mert van egy kérdés, amiről mást gondolok, mint a többi ellenzéki párt

– írja Jakab Péter Facebook-oldalán annak kapcsán, hogy míg a többi ellenzéki párt bojkottálta a keddi szavazást a pedofiltörvényről, addig a Jobbik megszavazta azt.

A Jobbik elnöke a posztban közölte, nem ítél el senkit és nem is rekeszt ki senkit se származása, se szexuális beállítottsága okán.

Az iskolákban igenis szükség van arra, hogy a gyermekek felvilágosítást kapjanak hozzáértő szakemberektől a szexuális másságról. Tudjanak róla, fogadják el. De nem értek egyet ennek a népszerűsítésével. Nagyon nem. Igen, nekem erről a kérdésről MÁS a véleményem, mint a többi ellenzéki pártnak, és ez nem lehet gond

– vélekedett Jakab, aki szerint ettől nem kell megijedni, ha sokszínű, sokhangú Magyarországot szeretnének, és „nem olyat, ahol csak egy vélemény az elfogadott, a többit meg gyűlölni kell”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik