Belföld

ÉLVEZZE, HOGY MÁS VÉGZI EL A MUNKÁT ÖN HELYETT (X)

Pár perc alatt profi és megbízható szakemberekre talál a Wilio alkalmazás vagy weboldal segítségével, legyen szó bármilyen munkáról.

Mindenki tudja, milyen amikor saját kezűleg vágunk bele a javításba, felújításba, amely végül katasztrofális eredménnyel jár. Erre kínál megoldást a Wilio, ahol több száz ezermestert talál, akik az elképzeléseinek megfelelően hajtják végre a munkát.

Több száz szakértő egy helyen

A tapsztalt szakember felkeresésében gyorsan egy egyszerűen nyújt segítséget a Wilio weboldal vagy alkalmazás, amely Magyarország egész területéről több száz szakértőt tömörít különböző szolgáltatásokhoz. Már több ezer olyan kis és nagy projekt megoldását segítette, mint az építkezés, rekonstrukció, összeszerelés, gáz- és vízvezeték-szerelés, festés, glettelés, gipszkartonozás, csempézés, különféle javítások, asztalos- és kőművesmunkák. Az elmúlt hónapokban több száz ezermester is munkára talált, köszönhetően az állandóan létrehozott megbízásoknak.

A vélemények önmagukért beszélnek

Az emberek gyakran keresnek ezermestert olyan munkára, amelyben az egyetlen szolgáltatásra összpontosító szakemberek, például villanyszerelők vagy vízvezeték-szerelők, nem sokat segítenek. Az ezermester sok szakértelemmel és sokféle ismerettel rendelkezik.

Maximális elégedett vagyok. A mosó- és a mosogatógépen kívül Tamásnak sikerült megjavítania a kapu fogantyúját is.” – meséli Ágnes.

Az ezermester elvégzi a legtöbb javítást a ház körül: vízvezeték-, gáz- vagy villanyszerelést, festést, lakatos vagy asztalos munkát. Segít a felújításban, takarításban, padlóburkolásban. Összeszereli a bútorokat, felrakja a karnist vagy beköti a háztartási gépeket.

„Nagyszerű munka. Gábor mindenhez értett, és mindent elmagyarázott nekünk, elugrott anyagokat vásárolni, és befejezte a kétnaposnak látszó munkát egyszerre.” – osztotta meg velünk tapasztalatát Franciska.

Profizmus mindenek felett

A wilio.hu tisztában van azzal, hogy az ezermesterek munkája nem csupán üzleti tranzakció, hanem leginkább az ügyfelek otthoni környezetében zajlik. Ezért hangsúlyozza a szolgáltatók hajlandóságát, szakmaiságát és személyes hozzáállását. Ennek köszönhetően több száz ellenőrzött ezermester (és összesen több ezer szolgáltató) átlagos értékelése egész Magyarországon a lehetséges 10-ből eléri a 9,6 pontot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik