Belföld

Négy napja nincs meg egy bácsalmási kislány

Eltűnt egy 12 éves bácsalmási kislány Mándits Maja június 11-én reggel elment az iskolába, majd onnan ismeretlen helyre távozott. Azóta nem lehet tudni hogy hol lehet, és a felkutatására tett rendőri intézkedések sem vezettek még eredményre.

Maja 140 centiméter magas, vékony testalkatú. Vállig érő világosbarna hajú és kék szemű. Az eltűnésekor világoskék farmernadrágot, rózsaszínű pólót és szürke pulóvert viselt, valamint egy lila iskolatáska volt nála.

Megkerestük a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk kihallgatták-e már a gyerek szüleit, pedagógusait, diáktársait az ügyben, és lehet-e tudni valamit arról, hogy miért tűnt el a kislány, és felmerült-e a lehetősége annak, hogy elrabolták, az alábbi választ kaptuk:

Az eltűnt lány nevelőszüleitől ment el ismeretlen helyre úgy, hogy a ruháit összecsomagolta. A nyomozás során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. Az eljárás érdekeire tekintettel jelenleg bővebb információt nem tudunk adni

– közölték megkeresésünkre.

 

police.hu

A bajai rendőrök azt kérik, hogy aki a képen látható gyermek jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kapcsolódó
Keresnek egy hétéves budapesti kisfiút
Engedély nélkül vitte el a nagymamája és a nevelőapja, azóta semmit nem tudni róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik