Belföld

Hasba szúrta az élettársát egy angyalföldi férfi, mert ráhívta a rendőröket, hogy lopott

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség azzal az a 42 éves férfival szemben, aki megkéselte az élettársát azért, mert nem nézte el neki, hogy lopott.

A pár egy angyalföldi lakásban élt. Együttélésüket konfliktusok terhelték, és a férfi többször is bántalmazta a nőt. Ezek miatt több esetben büntetőeljárás is indult ellene.

A nő tavaly október 16-án napközben bejelentést tett a rendőrségen, hogy a párja ellopta dolgozó táskáját egy angyalföldi építkezésről, amelyet ezután otthon a mosógépben rejtett el. A kiérkező rendőrök megtalálták a táskát, igazoltatták a férfit, és miután megállapították, hogy a táskát valóban az építkezésről vitték el, szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben.

ugyeszseg.hu

A férfi az esti órákban számon kérte élettársát amiatt, hogy korábban kihívta a rendőröket, majd szidalmazni kezdte, és hasba szúrta. Ezt követően a férfi a sebre kötszert rakott, azzal próbálta a vérzést csillapítani, de eredménytelenül. Mentőt azonban a párja kérése ellenére sem hívott. A nő végül a szomszédban lakó gondnoktól kért segítséget, aki értesítette a rendőröket és a mentőket.

ugyeszseg.hu

A férfi ezután még igyekezett a támadás nyomait eltüntetni, felmosott, rendet tett, majd magához vette a kést és azzal együtt elhagyta a lakást. Az elkövető a kést az egyik közeli kukába dobta. Ezután visszament volna a lakásba, de az időközben kiérkezett rendőrök még az épület előtt elfogták. A szúrt hasi sérülés a sértettnél közvetett életveszélyt idézett elő. A főügyészség letöltendő börtönt kért az életveszélyt okozó testi sértéssel vádolt férfira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik