Belföld

Ez munkahely – üzente Jakab Péter „léhűtő” fideszes kollégáinak

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI
Szerinte a milliós fizetésükben benne van, hogy végig kell őt hallgatniuk.

A Jobbik frakcióvezetője, elnöke, miniszterelnök-jelöltje reagált rá, hogy Kocsis Máté hétfőn előre bejelentette, a kormánypárti képviselők kivonulnak, ha ő beszél, mert számukra a bohócműsora már roppant unalmas, szánalmas.

Jakab Péter azt megértően fogadta, hogy a kormánypártoknak elegük lett belőle, ugyanakkor szóvá tette, hogy kollégái így politikai szimpátia alapján elhagyják a munkahelyüket, ami nem általános.

Arról kérdezte Facebook-oldalán követőit, ki teheti ezt meg.

A boltban az eladó otthagyhatja a pultot, ha nem szimpatikus a pénztáros? Az orvos kijöhet a műtőből, ha nem szimpatikus az asszisztense? Ugye, hogy nem.

Jakab Péter azt üzente kormánypárti képviselőtársainak, ők se legyenek kivételek.

Nyugodtan utáljatok, gyűlöljetek, büdös bunkózzatok, ha akartok, de a milliós fizetésetekben az is benne van, hogy végig kell hallgatnotok.

Elismerte, nem kötelező, de ebben az esetben, egy melósnak másik munkahelyet kell keresnie. Szerinte legkésőbb jövőre ez vár a Fidesz és a KDNP politikusaira is.

Nem lesz könnyű, mert léhűtőkre sehol sincs szükség.

Jakab Péter előzőleg a Blikk kérdésére azt mondta, a Kövér László házelnök által a „ficsúrozásért” kiszabott 10 milliós büntetésből 7,1 millió forint gyűlt össze mikroadományokból. A  hiányzó összeget ő állja majd, és nem fontolgatja, hogy kevésbé költséges kritikákat fogalmaz meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik