Belföld

Hárman meghaltak, tizenhárman megsérültek Szolnoknál

Tragikus kimenetelű közúti közlekedési baleset történt pénteken délután, a 4-es számú főúton, Szolnok külterületén.

Bálint Ferenc Levente, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre azt közölte, hogy egy kamion és egy kisbusz ütközött össze, és az elsődleges információk alapján a balesetnek több halálos áldozata van.

Németh Ádám, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a kisbuszban tizennégyen, a kamionban pedig ketten utaztak. Elmondása szerint három embert emeltek ki feszítővágóval a kollégái a balesetező járműből addig, amíg a helyszínre ért. Hozzátette, az elhunytak számával kapcsolatban a rendőrség fog tudni nyilatkozni később.

Értesüléseink szerint csak felnőttek tartózkodtak a balesetet szenvedő kisbuszon, amelyből többen is kizuhantak az ütközéskor. Teljes útzár van a helyszínelés miatt, a forgalmat a Tószegi út irányába terelik.

Frissítünk!

Bálint Ferenc Levente, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense későbbi megkeresésünkre elmondta, hogy Budapest irányából Debrecen felé tartott a kamion, amikor a sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett, és oldalról nekiütközött a szemből érkező kisbusznak. A kisbusz felborult és többen is kirepültek. Jelen állás szerint hárman meghaltak, többeket pedig kórházba vittek a mentők.

Frissítünk 2.!

Prisznyák-Gyuró Sárának, a mentők kommunikációs szervezőjének a tájékoztatása szerint tíz mentőegységet, köztük két mentőhelikoptert riasztottak összesen a helyszínre.

 A baleset következtében két fő életveszélyes, egy fő súlyos, tíz fő pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. Helyszíni ellátást követően kórházba szállítottuk őket. Az eset következtében három fő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életüket sajnos nem lehetett megmenteni.

– mondta Prisznyák-Gyuró.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik