Belföld

120 millió forinttal vert át egy drogdílert a volt megasztáros Fekete Dávid

TV2
TV2

A Blikk tudta meg, hogy az előzetes letartóztatásban lévő Fekete Dávid énekes az életét kockáztatta, amikor 120 millió forinttal húzott le egy drogdílert.

A lapnak egy nevét nem vállaló informátor arról beszélt, hogy 2018-ban annyi autó lett Fekete telephelyén, hogy egy gombostűt sem lehetett leejteni.

Kiderült, hogy 120 millió forintot kért egy olyan férfitól, aki úgy tudom, jelenleg is börtönben van, drogkereskedelem miatt ítélték el. Ismert név az éjszakában, Felvidéken és határközeli magyar városban is volt szórakozóhelye

– mondta a lap forrása, aki szerint Fekete a kölcsönt autókra költötte, a pénzt azonban nem adta meg hitelezőjének. A Blikk szerint talán nem véletlen, hogy több károsult is beszámolt arról, Fekete panaszkodott, hogy veszélyes fenyegetéseket kapott. Egyikük korábban arról beszélt, hogy Dávidot fényes nappal kapták el, zsákot húztak a fejére, majd elvitték egy erdőbe, hogy így ijesszenek rá. „Lehet, hogy sajnáltatni akarta magát, de olyanról mesélt, amikor macsétával fenyegették a hitelezői. Sőt, elmondása szerint Budapesten pisztolyt szegeztek a fejéhez, ám idővel már azzal kérkedett, neki is van fegyvere. Az pedig szinte mindennapos volt, hogy kilátásba helyezték, ha nem fizet, alaposan ellátják a baját” – részletezte az informátor.

Fekete Dávidot a szökés és a bűnismétlés veszélye miatt május 6-án 30 napra helyezték előzetes letartóztatásba, a győri ügyészség 100 milliós csalással és sikkasztással gyanúsítja az egykori megasztáros énekest. A 30 nap hamarosan lejár, a Blikk érdeklődésére a győri bíróságon elárulták, a letartóztatás meghosszabbításáról tárgyalás nélkül, a rendelkezésre álló iratok alapján döntenek hamarosan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik