Belföld

Négy gyermekük előtt szurkálta halálra párját a nagyari gyilkos, akin életmentő műtétet kellett végrehajtani

police.hu
police.hu

Több emberen elkövetett emberölés kísérletével gyanúsították meg a szabolcsi nyomozók azt a nagyari férfit, aki megölte az élettársát hétfőn a közös otthonukban, majd megpróbált végezni saját magával is. Értesüléseink szerint az életveszélyes hasi szúrt sérülésekkel kórházba szállított B. Zoltánon életmentő műtétet kellett végrehajtani, s csak ezt követően tudták kihallgatni a nyomozók.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság legfrissebb tájékoztatásából kiderültek a brutális gyilkosság részletei is. Közleményükben azt írják, hogy a 34 éves férfi több vágással, és késszúrással végzett a 32 éves élettárásával hétfőn egy óra körül.

A tragédia idején a házban tartózkodott egy saját, és három nevelt gyermekük is. A 14 éves saját lányuk megpróbálta megvédeni az anyját, de az apja nem hagyta, és ököllel megütötte, hogy távol tartsa.

Ezt követően a tini a közelben élő anyai nagyszüleit hívta telefonon. Ők azonnal a házhoz siettek, ahová a nagyapa bement, hogy segítsen a lányának, de a családfő őt is megsebesítette a nála lévő késsel, így a férfi már nem tudta a lány életét megmenteni.

B. Zoltán miután az asszonnyal végzett maga ellen fordult, megpróbált önkezével véget vetni életének, és többször is hasba szúrta magát. A brutális gyilkossággal gyanúsított férfit egyébként szorgalmas embernek ismerték a környékbeliek.

A helyiek szerint a férfi több helyen is dolgozott, hogy eltudja tartani a saját és a nevelt gyermekeit is, akik mindannyian kisebbek voltak a saját lányánál. Úgy tudjuk, hogy az vezetett a tragédiához, hogy a nő eltávolodott Zoltántól, ő pedig képtelen volt elfogadni azt, hogy már nem kell a nőnek. 

A nyomozók a férfit kórházi ellátása mellett őrizetbe vették, és több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete megalapozott gyanújával hallgatták ki. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kezdeményezte a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik