Belföld

Légyfogós játékra kényszerítette megbilincselt áldozatát a tatabányai nőverő

TEK / Police.hu
TEK / Police.hu

Letartóztatta a Tatabányai Járásbíróság azt az aljas indokból és célból elkövetett személyi szabadság megsértésével  és más bűncselekményekkel gyanúsított férfit, akit a TEK-esek fogtak el, miután pár nappal ezelőtt egy konyhaasztalhoz bilincselte az élettársát.

A nyomozás adatai szerint Sz. Zsolt és a nő egy tatabányai családi házban éltek közös háztartásban, élettársi kapcsolatban. Április elejétől a férfi agresszívvé vált; dühkitörések, furcsa viselkedések jelentkeztek nála.

A férfi több alkalommal is megöléssel fenyegette a nőt és a családját féltékenységből és azért, mert nem akart küzdősportot tanulni tőle. Az elkövető rendszeresen bántalmazta az élettársát testszerte kézzel, ököllel, lábbal, továbbá különböző eszközökkel. Az egyik alkalommal a férfi az élettársát egy fanyélre zsinórral felerősített fagolyóval homlokon ütötte, majd a lábát alóla kirúgta, aminek következtében a nő elesett és elvesztette az eszméletét.

Ezután a nőt egy székre ültette, majd egy síbottal a hátára ütött, és felrúgta őt a székkel együtt. A férfi többször is elvette a kulcsot a nőtő és az akarata ellenére bezárta a házba, s bilincsbe verte.

A férfi május 13-án egy férfit bilincselt annak akarata ellenére az asztal lábához, majd letérdepeltette, és az általa megszabott “légyfogó játékra” kényszerítette. Az elkövető a bilincs levételének időpontját attól tette függővé, hogy az áldozata mikor tud egy legyet elkapni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik