Belföld

Pupillái beszűkültek, folyt a nyála a beszélni sem tudó sofőrnek – videó

police.hu
police.hu

Elfogták a rendőrök azt a 21 éves férfit, aki pár nappal ezelőtt bódult állapotban közlekedett a járművével Alsózsolcán, a Kossuth Lajos utcában. Egy állampolgár felvételt is készített az autós bizonytalan közlekedéséről, majd értesítette a rendőrséget.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a bejelentést követően a járőrök azonnal ellenőrzés alá vonták a hernádnémeti férfit, aki összefüggéstelenül beszélt, mozgása teljesen koordinálatlan volt, a pupillái pedig beszűkültek, és a nyála is csorgott a ruhájára.

A fiatalember ruházatának az átvizsgálása során négy darab alumíniumfóliába csomagolt növényi törmelék is előkerült, melyet a helyszínen lefoglaltak a rendőrök. A sofőrt a járőrök mintavétel céljából előállították, majd a vezetői engedélyét is elvették.

A Miskolci Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított a férfival szemben bódult járművezetés gyanúja és más bűncselekmények miatt. Az ügyben további nyomozási cselekmények várhatóak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy akik ittasan, kábítószer, vagy olyan gyógyszer hatása alatt vezetnek, amely a vezetési képességre hátrányosan hat, elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és mások életét is veszélyeztetik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik