Belföld

Dobrev Klárát támogatják a liberálisok – videó

DK / Facebook
DK / Facebook
A két párt választási megállapodást kötött.

Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje és Bősz Anett, a Liberálisok elnöke közös sajtótájékoztatón jelentette be a két párt választási megállapodását. Több választókerületben támogatják egymás jelöltjeit az ellenzéki előválasztáson.

Dobrev Klára megtiszteltetésnek nevezte, hogy a Magyar Liberális Párt az ő  miniszterelnök-jelöltségét támogatja az előválasztáson.

Mint mondta, a bizalom kölcsönös. A DK Pest megye 1. számú választókerületében Bősz Anettet, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7. számú választókerületében Sermer Ádámot, a Liberálisok ügyvivőjét támogatja az előválasztáson.

Bősz Anett az előválasztás fontosságát emelte ki. Közös küldetésnek nevezte a legalkalmasabb jelöltek kiválasztását, mert az a cél, hogy 2022-ben leváltsák Fidesz-kormányt. A két párt mindent megtesz ezért, tűrhetetlennek tartják, hogy a kormány tovább rombolja a szabadságot, a jogállamot.

Szerinte Dobrev Klára a legalkalmasabb arra, hogy legyőzze Orbán Viktor korrupt rendszerét, létrehozza az új magyar köztársaságot, ehhez ők minden támogatást megadnak – tette hozzá.

Kapcsolódó
Dobrev Klára: A helyzet az, hogy Orbán téved
Reagált a miniszterelnök reggeli rádióinterjújára Dobrev Klára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik