Belföld

Hollik szerint Dobrev Klára a külföldi gyógyszergyártók embere, amiért kifogásolta, hogy nem veszünk megint Pfizer oltásokat

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll.

Hollik István pénteken a Facebookra feltöltött videójában beszél arról, hogy szerinte fordult a kocka, végre „van elegendő vakcinánk”, és Magyarország megkezdte az oltóanyagok felhalmozását.

Hollik szerint hamarosan másfél évre elegendő vakcina áll majd rendelkezésre, ráadásul jövőre elérhetővé válik a magyar gyártású oltóanyag is – mondta, hozzátéve: ezért döntött úgy a kormány, hogy a továbbiakban a brüsszeli vakcinabeszerzésben nem kíván részt venni.

Amint kiderült, hogy nem kívánunk 120 milliárd forintot adni külföldi gyógyszergyártó multiknak, a baloldal azonnal felhördült és támadásba lendült – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint a támadás élére Gyurcsány Ferenc felesége állt.

Ezzel viszont ismét kibújt a szög a zsákból: Dobrev Klára a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll. Úgy látszik, hogy folytatódik az a jól ismert régi baloldali politika, ami a magyar emberek helyett azonnal a külföldi nagyvállalatok mellé áll

– mondta Hollik István.

Dobrev azt kifogásolta, hogy az unión belül egyedül Magyarország nem vesz újabb adagot a Pfizer vakcináiból.

(MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik