Belföld

Nem jött be neki a neten rendelt örömlány, durván ráfázott

Neten rendelt magának örömlányt egy fiatal, de amikor a nő megjelent az otthonánál, akkor inkább úgy döntött, hogy nem veszi igénybe a lány szexuális szolgáltatásait.

A lányt elkísérő gyöngyösi férfi ezt sérelmezte és testi kényszerrel „az előzőleg megbeszélt összeg” többszörösének átadására bírta rá a fiút, majd a házból további értékeket vett magához, és a nővel együtt távozott.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi-Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai kedd reggel az otthonában fogták el a 21 éves férfit. A rablással meggyanúsított férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Frissítünk!

A Gyöngyösi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a gyöngyösi férfinek, aki elkísérte a prostituáltat az abasári kiskorú fiúhoz. Kiderült, hogy a taxival úton lévő férfi már menet közben közölte a szolgáltatást lemondó fiúval, hogy ki kell fizetnie a fuvarköltséget..

A helyszínre érkezés után a viteldíj átadásra került, azonban a férfi ezzel nem elégedett meg és fenyegetően lépett fel, további pénzt követelve. A célja elérése érdekében a gyanúsított fizikai erőszakot is alkalmazott, ellökte a sértettet, aki félelmében összesen további 90 ezret adott át támadójának.

Az ügyészség azért indítványozta a gyanúsított letartóztatását, mert úgy ítélte meg, hogy az esetében tartani lehet attól, hogy a büntetőeljárás során elszökne vagy elrejtőzne, továbbá az ügy sértettjét és tanúit befolyásolná, végezetül újabb bűncselekményeket követne el. A nyomozási bíró az ügyészi indítványt és annak okait is alaposnak találta, s egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. A gyanúsított fellebbezett , így a végzés nem végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik