Belföld

Lecsapott a TEK Szegedi Fecsó fenyegetőjére

Szegedi Fecsó / Facebook
Szegedi Fecsó / Facebook

A Terrorelhárítási Központ emberei őrizetbe vették M. Ádámot, mivel a férfi videóiban fegyver, illetve kábítószernek tűnő por látszik, amikről előszeretettel posztolt a közösségi médiában. A férfit 72 órára őrizetbe helyezték, jelenleg távoltartási végzés mellett szabadlábon védekezhet – írja a Blikk.

Az Aranypart című reality volt játékosát Szegedi Ferenc (ismertebb nevén Szegedi Fecsó) jelentette fel a rendőrségen, miután életveszélyesen fenyegette őt és a párját, akivel a gyanúsítottnak van egy közös, négyéves gyermeke.

„Nem merem odaadni neki a kisfiúnkat, mert olyan dolgokat művel nyilvánosan és az Instagramon is, hogy rettegek attól, hogy valami baja lesz a kisfiamnak. Legutóbb például élőben vágta szét a kezét, majd a vérével összekente az arcát és az asztalt, de szemmel láthatóan tudatmódosítók hatása alatt van. Sőt, egyszer még egy vascsővel is szétverte a kocsimat és sajnos engem is többször is bántalmazott” – mondta a Bea nevű modell exéről, aki Amerikában többször börtönbe is került.

„Múlt hét előtti szerdán az Instagramjára tette ki a válogatott fenyegetéseket, sőt kitette a címemet is, meg azzal fenyegetőzött, hogy megver és megöl. Közölte, hogy nem érdekli őt az sem, ha életfogytilglant kap, de ha megtalál, akkor kivégez engem is és Beát is” – mondta Szegedi, aki szintén különféle tévéműsorok miatt vált ismert emberré .

„Nem tartom jogosnak a 72 órás őrizetet, de legalább volt időm gondolkodni a dolgokról. Nem gondoltam komolyan a fenyegetést, csak hirtelen felindulásból tettem” – nyilatkozta M. Ádám a Blikknek.

A BRFK megerősítette, hogy az ügyben jelenleg egy IX. kerületi lakos sérelmére elkövetett zaklatás miatt folyik eljárás és távoltartási végzés van kiadva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik