Belföld

Gyurcsány: Ha a primitívség légyölő lenne, már kihaltak volna a szegény rovarok

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, napok alatt milliókat költött a Fidesz annak a videónak a reklámozására, amelyben Karácsony Gergely főpolgármestert próbálják lejáratni, Soros György amerikai milliárdos mellett a „Gyurcsány-show-t” emlegetve. Kedden a Ripost olyan címlappal jelent meg, amelyen az állt: „Gyurcsányné a magyar Elena Ceausescu.”

Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán reagált a hadjáratra.

Gyurcsány itt, ott, amott. Fiókok mélyében, fatörzsek kérgében, választók fejében, ha kell, bárki lelkében:)) Mondja a Fidesz. És mondja a Fidesz azt is, hogy a főpolgármester 99 százalék Gyurcsány, 1 százalék Karácsony. Ha a primitívség légyölő lenne, már kihaltak volna ezek a szegény rovarok

– írja a DK alapító-elnöke, hozzátéve: nem nagy meglepetés, de a DK-ban Dobrev Klára jelöltségét támogatják, mert biztosak benne, hogy ő lenne a legjobb miniszterelnök.

„És Klárának esze ágában sincs visszalépni. Mert nincs se titkos, se másmilyen forgatókönyv, amit én írnék. Közös akarat van, hogy tisztességes versenyben válasszuk ki Orbán kihívóját, a holnap miniszterelnökét” – fogalmaz Gyurcsány Ferenc, aki szerint nehéz ezt a Fideszben megemészteni, mert ott nincs verseny.

Ott kiválasztás van. Orbán választ. És akkor legyen világos: Gyurcsány ebben se hasonlít Orbánra

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik