Belföld

A túlsúly bírálatának van, a Fidesznek nincs köze Schobert Norbert üzletéhez

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
A fitneszoktató, üzletember álszentnek tartja a magyar társadalmat. Stratégiája része, az állóvíz felkavarása.

Azért szólok be keményen, mert tudom, hogy a szép szót senki sem hallja meg, az egészségtudatot mindig megelőzi a hiúság, ezt piszkálom én is.

A HVG legfrissebb számában Schobert Norbert elárulja, hogy tudatosan akarja felkavarni az állóvizet az álszent magyar társadalomban, amikor „csimpánzcsöcsű férfiakról” beszél, beszól a túlsúlyos kismamáknak. Ez a stratégiája. Olyan valós problémákat tesz szóvá, amelyekről nem szokás beszélni.

A döngő léptű kismamákkal (amit szó szerint nem is így mondott) legalább egymilliárd forint értékű sajtómegjelenéshez jutott. Egy ilyen botrány cége követőtáborában, eladásaiban átmenetileg hoz csak csökkenést, utána stabil az emelkedés.

Sokan ennek hatására átalakították az életmódjukat, lefogytak, sokan meg az ellenségeim lettek.

Cégének olyan sok a követője, hogy ez belefért. A koronavírus-járvány miatt húsz boltjukat kellett bezárni, de év végére már 64 százalékos forgalomnövekedésük volt, növelte az eladásaikat az is, amikor kiderült, az elhízás a legnagyobb covidos kockázat. Nem fétékeny Rubint Réka üzleti sikereire, sőt. Büszke lenne, ha  felesége letarolná.

Fidesz-szavazó vagyok, de nem Fidesz-rajongó.

Schobert Norbert azért ment a Fidesz eredményvárójára, mert hitt a pártban, nem tudott azonosulni a Gyurcsány-féle kormányzással, az akkori jobbikos zsidózással, mert nagyszüleit a nácik megölték. Azt mondja, sokan azért mentek, mert talpnyalók, hasznot húztak, reméltek ebből, ő azonban soha nem kapott sem állami, sem uniós támogatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik