Belföld

Egy ember meghalt, négy megsérült a ferihegyi gyorsforgalmin – fotók

Mihádák Zoltán / MTI
Mihádák Zoltán / MTI

Négy autó ütközött össze csütörtökön Budapesten, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton, a repülőtér D portájánál.

Mihádák Zoltán / MTI Mentők szállítják el az egyik sérültet 2021. május 6-án a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a repülőtér D portájánál, ahol négy autó összeütközött

A baleset következtében egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, több személy pedig megsérült.

A rendőrök a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt a Gyömrői úttól a Vecsési leágazóig mindkét irányába lezárták. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Mihádák Zoltán / MTI Összeroncsolódott személyautó 2021. május 6-án a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a repülőtér D portájánál

Megkerestük a mentőket, hogy megtudjuk hány sérült van, és mennyire súlyos az állapotuk, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Frissítünk!

Németh Cecília, a mentők kommunikációs szervezője megkeresésünkre azt közölte, hogy egy mentőhelikoptert, két esetkocsit és egy mentőgépkocsit riasztottak a helyszínre, A baleset következtében egy ember a helyszínen életét vesztette, két embert súlyos sérülésekkel, további két embert pedig könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik